Gjirokasta The Stone  City   ~     Gjirokastra  Qyteti i Gurtë          

Friends with Benefits (2011)

Duke u munduar të shmangin komeditë romantike të Hollivudit, Dylan dhe Jamie zbulojnë se po ti shtosh shoqerisë aktin e seksit, gjërat bëhen më të ndërlikuara. Per me shume ndiqni Filmin : ...

Unknown (2011)

Pas një aksidenti me makinë në Berlin, Dr Martin Harris (Liam Neeson) zgjohet dhe zbulon se gruaja e tij(January Jones) nuk e njeh atë dhe një burrë tjetër (Aidan Quinn) ka marrë identitetin e tij. Duke mos qene ne gjendje te vertetoje se kush eshte ai ne ai ne të vërtetë, Harris e gjen veten në shënjestër të vrasësve misterioze dhe detyrohet te arratiset. Me ndihmën e një gruaje te re (Diane Kruger), Martin përpiqet te zbuloje se c’po ndodh ne te vertete me te.


Se SHPEJTI ..... ;)