Gjirokasta The Stone  City   ~     Gjirokastra  Qyteti i Gurtë          

"TESTI I DASHURISE " - nje nga risite e faqes sone,nje menyre me shume argetimi & vetem per ju  Falas ! :)

Perdorimi :  Ne  hapesiren e pare  majtas shkruani emrin tuaj  (enter your name) & ne hapesiren  djathtas shkruani emrin e te dashurit/es  tuaj .
                     Me pas Klik ne  Test IT! ,  dhe llogaritet % e dhashurise . Kaq ishte ...;)